Mona Strids Naturmedicinska Klinik

Stanna upp och upplev en stund som bara handlar om dig! Jag erbjuder bowenterapi, ansiktszonterapi, taktilmassage, öronakupunktur och biopati m.m. Biopati är inte enbart avsedd för sjuka människor utan har även stora förebyggande möjligheter.

Hos mig kan du också köpa välgörande kosttillskott samt hudvårdsprodukter från bland andra Holistic, Helhetshälsan och Scandinavian Herbs.

Jag kände tidigt att jag ville hjälpa andra människor och när min syster frågade mig som femåring vad jag ville bli så svarade jag: missionär. Troligtvis så visste jag inte riktigt vad sådana arbetade med förutom att de hjälpte andra människor och det var det som lockade mig. Dessa tankar lever kvar och jag vill fortfarande arbeta med att få människor att må bättre. För att kunna göra det har jag bland annat utbildat mig inom biopati, bowenterapi, ansiktszonterapi och öronakupunktur. Jag är även utbildad inom taktilmassage m.m.

Mona Strid, Diplomerad biopat, bowenterapeut och ansiktszonterapeut.

Erbjudande

Ansiktsmassage och ansiktsrengöring med Scandinavian Herbs örtprodukter för endast 270 kr.

Butiken

Förutom behandlingar så har jag även en butik som är öppen tisdag och torsdag mellan 10.00-13.00. Har du inte möjlighet att komma under den tiden så ring mig så kan vi komma överens om någon annan tid.

Läs mer