Butik

I min butik kan du handla kosttillskott av olika slag och jag försöker alltid att ha produkter som är så lättupptagliga och rena som möjligt. Om du inte har möjlighet att besöka mig så skickar jag gärna de varor du vill ha till dig.

Du kanske redan äter ett vitamin och/eller mineralpreparat – men är det rätt preparat för just dig? Kom gärna in för en snabbtest när butiken är öppen! Vill du ha en grundligare undersökning – beställ tid!

I butiken finns också olika hudvårdsprodukter, schampo och hårbalsam, ledvärks- och muskelolja och oljor för dusch och bad. De här produkterna är baserade på örter och helt utan kemiska tillsatser. Det finns också andra produkter i butiken – kom gärna in och titta! Letar du efter den perfekta presenten till någon som du tycker om? Hos mig kan du köpa presentkort och på så sätt låta din vän själv bestämma vad han/hon vill ha.

Öppettider

Tisdag och torsdag 10.00 – 13.00. Annan tid efter överenskommelse.

Varmt väkomna!

Produkterna kommer bland annat från:

Holistic

www.holistic.se

Helhetshälsan

www.helhetshalsa.se

Vital Body & Soul AB

www.vitalbodysoul.se

Besök gärna de olika hemsidorna och läs mer om produkterna. Jag säljer även produkter från andra företag så hör gärna av dig och få information om vilka.

Rödceder

Nu har jag även försäljning av rödceder som är ett naturligt skadedjursbekämpningsmedel. Skadedjuren, även vägglöss, tycker till skillnad från människan, inte om lukten av rödceder och lämnar därför ditt hem helt frivilligt. Det finns även så kallade fällor som är effektiva mot silverfiskar, olika ängrar, mal, kackerlackor m.m. Du kan även läsa mer om de här produkterna på www.rodceder.se

Kost anpassad efter blodgrupp

Är du intresserad av att följa en kost som är anpassad efter just din blodgrupp? Beställ tid så får du genomgå ett enkelt test och få information om den diet som är mest lämplig för din blodgrupp.